ce8c8fc5 6d54 4e60 9eb7 54a3a833ce88

KAMPEN - Zeilschip Jannes van Campen ontsnapt ook dit jaar niet aan Kerst In Oud Kampen En daar zijn ze ook maar wat blij mee. Voor de derde keer op rij zullen ze deelnemen aan wat zij noemen “het meest sfeervolle evenement van het jaar”. De eerste deelname in 2017 was meteen een schot in de roos, “We hebben toen ontzettend veel mensen en trouwe klanten van ons aan boord mogen verwelkomen.” vertelt Hans Hulsebos, eigenaar van het zeilschip. “Ook vorig jaar waren we erbij en kregen we veel leuke reacties. Mensen hebben er geen weet van hoeveel ruimte er benedendeks is, dat valt ook helemaal niet op wanneer je zo aan de kade staat. Vooral het bruincafé roept meteen een warm gevoel op en geeft de sfeer die we willen uitstralen goed weer.”

Op de vraag wat we tijdens het tweedaagse festival kunnen verwachten; “Vooral een hoop gezelligheid en een warme en ontspannen sfeer. Daarnaast is het ook mogelijk om de nautische escaperoom te spelen die we sinds vorig jaar aan boord hebben. Het is toch geweldig om in de setting van Kerst in Oud Kampen op deze manier een totaalbeleving te kunnen bieden? Voor groepen die tijdens het evenement willen komen spelen hebben we bovendien een leuk extraatje; een gratis glaasje Gluhwein of warme chocolademelk na afloop.”

Het schip ligt op zijn eigen vertrouwde plek aan de IJsselkade, ter hoogte van de Bastaard, en zal vanaf de route te bereiken zijn. Middels een verlichte route kunnen de bezoekers even door het schip lopen, ontmoeten ze de schipper en zijn familie en kan er in het bruincafe een drankje gedronken worden. “We nodigen iedereen van harte uit aan boord en gaan er iets moois van maken samen. De voorpret is in ieder geval al in volle gang en het voelt goed om wederom een steentje bij te dragen aan dit prachtige evenement” besluit Hans. “We zien je graag op 21 of 22 december!”

Wil je de escaperoom tijdens het festival spelen? Reserveer dan via www.escapeschipkampen.nl, er zijn nog enkele tijdstippen beschikbaar.

 

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment