kwf

ELBURG - Iedereen weet hoe belangrijk het is dat er zoveel mogelijk geld beschikbaar komt voor onderzoek naar kanker. Niemand zou meer dood mogen gaan aan kanker is hierbij het uitgangspunt. Het Van Kinsbergen college heeft zich wederom ingezet om hier een steentje aan bij te dragen. Op 28 november j.l. hebben de leerlingen van het Van Kinsbergen college actie gevoerd en afgelopen woensdag 11 december 2019 is het opgehaalde recordbedrag van €10.000 bekend gemaakt.

De VKC4KWF actie wordt georganiseerd door de leerlingen van klas 3 en 4 van het praktijkvak dienstverlening & producten. Er wordt een keur aan activiteiten bedacht en uitgevoerd voor en met de leerlingen van de school. Door middel van sponsoring brengen de leerlingen geld bijeen voor het KWF. Zo was er op woensdagavond 27 november een 12 uursactie; leerlingen en docenten zijn gedurende de avond en nacht 12 uur actief bezig geweest met o.a. sport en spelactiviteiten. Op donderdag 28 november was er de VKC4KWF duik in het veluwemeer en ’s avonds konden ruim 100 mensen genieten van een wervelende American Dinnershow met medewerking van Europarcs Resorts Zuiderzee.

Door ondernemers uit de regio is een groot aantal aantrekkelijke prijzen beschikbaar gesteld voor de VKC4KWF loterij. De trekking is inmiddels bekend en prijzen kunnen opgehaald worden op school.

Het Van Kinsbergen college draagt het KWF een warm hart toe. Met de actie van dit jaar hebben de leerlingen weer een geweldige prestatie neergezet. De opbrengst van het VKC4KWF 2019 is nog nooit zo hoog geweest en bedraagt €10.000 voor het KWF.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment