quintus centrum voor kunsteducatie

KAMPEN - Fluitisten uit Kampen en omstreken kunnen op 14 maart 2020 hun hart ophalen bij Quintus! Op uitnodiging van onze vakgroep dwarsfluit komt de Nederlandse Fluitacademie (kortweg Neflac) naar Kampen om samen met fluitleerlingen en docenten een inspirerende dag én een prachtig combiconcert te verzorgen.


Neflac is een organisatie die landelijk diverse workshops en masterclasses organiseert voor amateurfluitisten en jonge professionals. Daarnaast geven ze concerten met het Neflac Ensemble. Op zaterdag 14 maart komt Neflac naar Quintus voor een inspirerende dag voor onze fluitleerlingen. De bekende fluitiste Emily Beynon - solofluitiste van het Koninklijk Concertgebouw Orkest en oprichtster van Neflac – is van de partij evenals Wieke Karsten, dirigent Jeroen Bron en het Neflac Ensemble. In opmaat naar deze inspirerende dag gaat een groot aantal dwarsfluitleerlingen van Quintus de komende maanden hard aan het werk met negen prachtige, leuke en interessante stukken. Elk op eigen niveau: van beginner tot ver gevorderd. Deze werken worden op 14 maart uitgevoerd tijdens het Combiconcert in Quintus. Tijdens dit concert brengen ook de vakdocenten van Quintus samen met de docenten van Neflac een stuk ten gehore én levert het Neflac Ensemble een prachtig aandeel.

Externe fluitisten ook welkom!
Geen les bij Quintus maar toch graag onderdeel uitmaken van dit bijzondere concert? Dat kan! Externe fluitisten van alle niveaus (wel minimaal 1,5 jaar ervaring) zijn welkom om mee te spelen tijdens het prachtige slotstuk, de Ierse Brian Boru’s March, samen met Neflac en Quintus. Dit belooft een feestelijke afsluiting te worden. De repetities hiervoor zijn op 29 januari van 18.00 tot 19.00 uur en op de Neflacdag van 14 maart vanaf 13.30 uur. De muziek krijg je van tevoren toegestuurd. Voor meer informatie en het opgaveformulier, kijk je hier. Het ingevulde inschrijfformulier kun je opsturen/afgeven bij Quintus, centrum voor kunst en kunsteducatie aan de Vloeddijk 38, 8261GC in Kampen of mailen naar info@quintuskampen.nl.

Om te noteren!

Om alvast te noteren in je agenda: het Combiconcert op zaterdag 14 maart is van 16.00 tot 17.00 uur in de Quintuszaal. De entree is gratis.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment