Veluwe Portaal 10 jaar

NUNSPEET - Op dinsdagmiddag 26 november 2019 organiseert stichting Veluwe Portaal haar exclusieve jubileumevent met sprekers als Jacco Vohof, Foppe de Haan en Britt Breure. ‘Innovatie en modernisering van de arbeidsmarkt’ staat dan centraal. De bijeenkomst is bij Veluvine in Nunspeet en is speciaal voor bestuurders, werkgevers en HR Professionals uit de regio. Dit jaar bestaat Veluwe Portaal 10 jaar. In dit decennium zijn zij gegroeid naar een HR/werkgeversnetwerk van 100 aangesloten, regionale organisaties op de Noord-Veluwe. Zij vieren dit samen met hun relaties tijdens hun jubileumevent! Dit exclusieve event is onderdeel van de 'Week van het ID' van Innovatiehuis De Diamant van Midden-Nederland.


Programma

Een middag waarin de gasten geïnspireerd worden door de sprekers Jacco Vonhof, Foppe de Haan en Britt Breure. Jacco vertelt over veranderingen in het werk, in het bedrijf en op de arbeidsmarkt vanuit zijn rol als voorzitter MKB-Nederland en directeur-eigenaar van Novon Schoonmaakbedrijven. Foppe, ex-voetbaltrainer, inspireert over het feit dat van een schouderklopje nog niemand een blessure heeft gekregen op basis van de 5 F’s: Feeling, Function, Future, Feedback en Fun. Britt legt uit hoe het kan, dat er bij AFAS (450 medewerkers) één HR medewerker, een verzuimpercentage van 1,8%, een eNPS van +79, geen OR, geen recruiters, geen juridische afdeling en geen handboek is. En dit alles onder leiding van dagvoorzitter Cor Spronk.

De middag wordt feestelijk afgesloten met een netwerkborrel, waarna de gasten naar huis gaan vol enthousiasme en een (heerlijke) verrassing.

Aanmelden?

Bent u een bestuurder, werkgever en/of HR professional uit de regio Noord-Veluwe, Apeldoorn, Nijkerk of Zeewolde? U kunt zich aanmelden via www.veluweportaal.nl. Maar wees er snel bij, want er zijn nog maar enkele plekken beschikbaar.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment