20150910 122520LR

ELBURG - Vrijdag 15 en zaterdag 16 november worden in het Nationaal Orgelmuseum de jaarlijkse verkoopdagen gehouden van cd’s, boeken en bladmuziek. Het museum heeft misschien wel de grootste tweedehands collectie orgel-cd’s van Nederland en een enorme collectie bladmuziek voor orgel en andere instrumenten. Het betreft duizenden artikelen.

Door schenkingen uit met name nalatenschappen krijgt het Orgelmuseum steeds nieuwe aanwas van haar collectie tweedehands cd’s en bladmuziek. Niet alleen orgel- en koormuziek, maar ook muziek voor andere klassieke instrumenten als viool en piano zijn vertegenwoordigd.

De verkoopdagen in het museum worden speciaal georganiseerd voor de liefhebbers. Ook voor degenen die al vaker zijn geweest geldt: er zit steeds weer nieuw materiaal tussen, dus het is beslist de moeite waard om te komen. De opbrengst komt geheel ten goede aan het museum. Bezoekers aan de verkoopdagen hoeven geen entree te betalen voor de speciale markt. Uiteraard moet wel gewoon een kaartje worden gekocht als men het museum bezoekt. De Museumkaart is geldig.

De verkoopdagen worden gehouden tijdens openingstijden van het museum, van 11 tot 5 uur.  Adres: Van Kinsbergenstraat 5, Elburg (tussen Harderwijk en Zwolle gelegen).

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment