Sportdag IG 2019

NUNSPEET - Woensdagmiddag 30 oktober gingen de medewerkers van Inclusief Groep sportief terug naar een wel hele koude en bijzondere tijd, namelijk Ice Age! De meer dan 100 deelnemers meldden zich rond 13 uur bij Sporthal Feithenhof in Nunspeet om verschillende sportieve proeven uit te voeren die allemaal in het teken van de film Ice Age stonden. Na de opening, die werd verzorgd door twee leden van een Noordpool Expeditie die opkwamen in de dikke mist, was het tijd voor de warming up. Deze warming up was in de sneeuw op de muziek ‘Ice Ice Baby’ en met op de achtergrond de filmbeelden van de tekenfilm Ice Age. Alle deelnemers droegen witten T-shirts.

Sportieve proeven

Voor de deelnemers bestond Ice Age uit 6 sportieve proeven die ze binnen een bepaalde tijd moesten uitvoeren. Zo moesten ze sneeuwballen gooien, ijspegels doorgeven, gletsjer klimmen, vragen beantwoorden over de ijstijd en kou, pinguïns omkegelen en eikels uit een boom schieten. In de film Ice Age probeert sabeltandeekhoorn, genaamd Scrat, een eikel  te verstoppen of te beschermen. Elke poging van hem draait echter uit op een ramp. Na alle spellen moesten de deelnemers nog voor een laatste keer vlammen tijdens een spannende estafette.

Winnaars

De winnaar van de middag werd het team van Care & Work wat dit jaar voor de eerste keer meedeed en trots de wisselbeker in ontvangst nam. De tweede plaats ging naar team 7 van Verpakken en Montage en de derde plaats ging naar team Meltdown, dat bestond uit statushouders die actief zijn in het Participatiehuis Ermelo. Vervolgens kon iedereen moegestreden en tevreden naar huis.

Vitaliteit

Elk jaar organiseert Inclusief Groep in het kader van vitaliteit een sportmiddag. Dit jaar hadden 11 teams van verschillende afdelingen en kantoor zich opgegeven. Vitaliteit van medewerkers is een onderwerp dat al vele jaren aandacht heeft binnen Inclusief Groep. Zo hebben we gezonde snacks in ons bedrijfsrestaurant en stimuleren we dat medewerkers met de fiets naar het werk komen, meer staan op het werk en sporten door een Bedrijfsfitnessplan aan te bieden.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment