Isala entree

ZWOLLE - Spreekt een beroep in het ziekenhuis je aan en werk je graag actief in een team? Dan is de zorg echt iets voor jou. Ook als je wilt werken met hoogwaardige technieken ben je in het ziekenhuis op de goede plek. Werk je al in het ziekenhuis en ben je toe aan de volgende stap? Kom 16 november naar de opleidingsmarkt in Isala Zwolle. Het duurt van 10.00 tot 14.00 uur. Aanmelden is niet nodig.

Op de opleidingsmarkt kun je kennismaken met veel verschillende beroepen en opleidingen in het ziekenhuis. Op de opleidingsmarkt staat een groot aantal enthousiaste Isala medewerkers die met trots over hun beroep en de daarbij horende opleiding vertellen. Scholieren, mbo- en hbo-studenten en iedereen die zich wil oriënteren op een opleiding in de zorg, krijgt de kans om in gesprek te gaan met Isala medewerkers over beroepen en opleidingen binnen het ziekenhuis. Dit helpt bij profiel- en beroepskeuze of bij loopbaanplanning.

De Isala Academie geeft informatie over onze eigen opleidingen en die van opleidingsinstellingen. Welke opleiding heb je nodig voor welk beroep? Wat zijn de toelatingseisen en hoe kun je je aanmelden? Dat hoor je op de opleidingsmarkt. Volg je al een opleiding in de zorg? Dan kun je informatie krijgen over verdere specialisaties. Daarnaast zijn er stagiaires, leerlingen, professionals en opleiders van verschillende beroepen en opleidingen aanwezig om al je vragen te beantwoorden en hun ervaringen te delen. Het is een unieke kans om van professionals te horen wat het vak/beroep inhoudt.

Goed om te weten

Waar mogelijk laten de medewerkers attributen zien die zij bij het uitoefenen van hun vak gebruiken. Er is gelegenheid om in gesprek te gaan met medewerkers van Isala en de opleidingsdeskundigen. Er worden geen rondleidingen in het ziekenhuis georganiseerd.

Praktische informatie

Datum

Zaterdag 16 november 2019
10.00 tot 14.00 uur

Aanmelden

Aanmelden is niet nodig.

Voor wie

Scholieren, mbo- en hbo-studenten, zorgmedewerkers die zich willen oriënteren op een vervolgopleiding en mensen die zich willen oriënteren op een loopbaan binnen het ziekenhuis.

Kosten

De opleidingsmarkt is gratis toegankelijk.

Locatie

Isala
Hoofdgebouw (V), Centrale hal, tweede verdieping
Dokter Van Heesweg 2
8025 AB Zwolle
Plattegrond Isala Zwolle

Informatie

Isala Academie, (038) 424 62 20.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment