abba

ELBURG -  Op vrijdag 22 november 2019 wordt het podium van Restaurant De Haas omgetoverd tot een sensuele setting waarbij de muziek van ABBA, sfeer uit de 70’s en 80’s en nostalgie de hoofdrol spelen. Om half negen ’s avonds wordt hier het startsein gegeven voor de gigantische meezing- en dansavond en de 2 uur durende ABBA show, met een repertoire waarbij iedereen vaak achteraf zeg: “ik kende de nummers allemaal”.

In de geschiedenis van de popmuziek heeft ABBA een vooraanstaande rol gespeeld. Wie herinnert zich niet klassieke hits als "Dancing Queen”, “Waterloo”, “Mamma Mia”, “Voulez vous” en “The winner takes it all”. ABBA is een van de succesvolste bands ter wereld met meer dan 200 miljoen verkochte albums (en ruim 370 miljoen platen in totaal). Ook in 2018 stonden ze in een uitverkochte zaal bij De Haas. Daarom komen ze weer naar Elburg. Een avond vol heerlijke muziek. Natuurlijk is de dansvloer ook open!

Over ABBA Tribute

Met twee top vocale zangeressen aan het front en muzikaal vakmanschap daarachter, waarbij het LIVE musiceren hoog in het vaandel staat, is succes verzekerd voor een avond nostalgie en gezellige muziek voor jong en oud! Door de Nederlandse en buitenlandse pers uitgeroepen tot één van de beste ABBA Tribute bands ter wereld en daar zijn ze trots op!

Op de website http://www.abba-tribute.nl  is meer informatie te vinden en zijn de toegangskaarten verkrijgbaar.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment