veluvine

NUNSPEET - Voor de vierde keer op rij organiseert Veluvine een interactieve ochtend waarbij kinderen vanaf 2 jaar op een toegankelijke manier kennis kunnen maken met theater en kunst. De ontdekkingsreis begint al in de foyer van Veluvine! Deze wordt namelijk omgetoverd tot een wondere wereld van kleuren en figuren, waar regels vervagen en fantasie en plezier alle ruimte krijgen. Daarnaast zijn er ook twee gratis voorstellingen te zien. Voor de allerkleinsten (2+) is de voorstelling ‘Geel’: met mime, livemuziek en animaties wordt het publiek meegenomen door een geel meisje en een gele muzikant in een gele wereld. Voor kinderen vanaf 4 jaar is de voorstelling ‘Het Grote Kleurenballet’: steeds meer fascinerende kleuren en vormen komen op het podium, een grote gele bal met vrouwenbenen en een stoere blauwe streep met armen die strak op de maat van de muziek beweegt.

Familiefestival Kleurrijk wordt in samenwerking met Bibliotheek Noordwest Veluwe en Rabobank Veluwe georganiseerd op zaterdag 26 oktober vanaf 09.30 uur en is gratis toegankelijk. We raden aan om op tijd te komen, want vol = vol.

Kaartverkoop Veluvine

Kaarten voor voorstellingen en films zijn verkrijgbaar via www.veluvinenunspeet.nl of af te halen bij de kassa van Veluvine. De kassa is op werkdagen geopend van 09.00 t/m 17.00 uur en één uur voor aanvang van de voorstelling.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment