foto overhandiging 2

ELBURG -  Binnen de regio Zwolle is er gestart met de Human Capital Agenda. Een ontwikkelfonds gericht op het doorgroeien van werkgevers en werknemers. De gemeente Elburg investeert ook in de Human Capital Agenda. Wethouder Henk Wessel overhandigde de eerste uitnodiging om gebruik te maken van het ontwikkelfonds aan de heer Theo Bauerhuit van het bedrijf Nathan Projects uit ’t Harde. Nathan Projects is een voorbeeld van een bedrijf wat erg gebaat is bij goed geschoold en wendbaar personeel voor een toekomstbestendige bedrijfsvoering. Nathan Projects is dan ook enthousiast over de Human Capital Agenda. 

Voor wie doen we dit?

Met deze HCA richten we ons op (potentiële) werknemers en werkgevers. Groei zorgt ervoor dat werkgevers kunnen beschikken over genoeg goed gekwalificeerde medewerkers om hun ambities waar te maken. Groei zorgt er tegelijkertijd voor dat werknemers en mensen die nu nog aan de kant staan of een opleiding volgen, hun talenten kunnen benutten en met meer plezier langer aan het werk blijven. Hierdoor kunnen ze werk en privé beter in balans houden.

Waarom doen we dit?

Onze regio is één van de snelst groeiende van Nederland, maar loopt tegen grenzen aan. De arbeidsmarkt krimpt en het wordt voor werkgevers steeds lastiger om vacatures in te vullen, omdat hiervoor geen geschikte mensen zijn. Het is daarom van belang dat iedereen die kan en wil werken de kans krijgt om mee te doen en te groeien, zich binnen de eigen mogelijkheden en talenten ontwikkelt, productiever wordt en met meer plezier werkt. Voor meer uitleg en inspirerende voorbeelden verwijzen wij u graag naar de website www.upgradejezelfregiozwolle.nl.

Openstelling Ontwikkelfonds Regio Zwolle

Het Ontwikkelfonds Regio Zwolle is geopend. De eerste tranche loopt tot 31 december 2019. In deze eerste tranche bent u aan zet. Bent u mkb’er, werkgever of zzp’er? Is uw bedrijf gevestigd in de regio Zwolle en wilt u samen met anderen extra investeren in de skills en knowhow van uw (toekomstige) werknemers? Dan roepen wij u op om in beweging te komen en te bekijken wat deze campagne voor u op korte en langere termijn kan betekenen. Het programmateam van de HCA is te bereiken via contact@upgradejezelfregiozwolle.nl. U kunt ook contact opnemen met de accountmanager bedrijven van de gemeente Elburg, Monique Middendorp, tel. (0525) 688 688 of via mail monique.middendorp@elburg.nl.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment