ZWOLLE - Op zaterdag 15 november 2014 is het zover… Dan bestaat het Carolus Clusius College 95 jaar! En hoewel het 100-jarig bestaan van het CCC in zicht is, wil men het 95-jarig bestaan van de school niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Dit vieren we dan ook graag met al onze leerlingen, oud-leerlingen en (voormalig) medewerkers. Op vrijdag 14 november vindt een feestelijke lustrumdag plaats voor de leerlingen. Van 09.00 – 13.30 uur vinden er leuke activiteiten plaats in en rondom de school. Klik hier voor meer informatie.

Reünie voor oud-leerlingen en (voormalig) medewerkers
Op zaterdag 15 november vindt van 14.00 – 17.00 uur de reünie plaats voor oud-leerlingen en (voormalig) medewerkers. De reünie wordt gehouden in het schoolgebouw aan de Veerallee. Tijdens de reünie vinden verschillende activiteiten plaats. Er worden thema lokalen ingericht, u kunt zien hoe het huidige schoolgebouw in de nabije toekomst wordt uitgebreid, u kunt elkaar ontmoeten, een meet-en-greet beleven met legendarische oud-docenten. En een korte les bijwonen bij (oud-)docenten als de heren Van Keulen (bio), Dekker (ges en ma), Kuiper (fa), De Jonge (wi en na) of Van der Werf (na).

Laat deze kans niet lopen en keer terug naar uw jaren op het CCC. Meld u aan voor de reünie via het aanmeldformulier.

Bij aanmelden voor de reünie bent u verplicht € 10,- over te maken op bankrekening NL95RABO0151026084 t.n.v. Reüniecommissie. Graag bij de betaling de naam van de aanmelder vermelden en het jaar van school verlaten. Aanmelden op de dag van de reünie kan ook, maar dan betaalt u € 20,-.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment