klassiek

DOORNSPIJK  - Op 5 oktober geeft fluitist Kees Alers samen met zijn begeleider Wouter Harbers een recital in De Rozenhof te Doornspijk. Het belooft een bijzondere avond te worden met deze muzikale grootheden van de Nederlandse podia. Kees Alers is met zijn 34 solo cd’s de meest productieve fluitist in Nederland. Het resultaat van een jarenlange samenwerking tussen Kees en Wouter kan in Doornspijk beluisterd worden! Op het programma staan pianosolo’s en natuurlijk de prachtige combinatie van piano en fluitwerken. Fluitist Kees Alers speelt uiteraard op zijn hand-made gouden Sankyo, maar zal ook altfluit en op een Robert Schopper fluit uit 1882 te beluisteren zijn!

Een afwisselend programma met werken van Mercadante, Bach, Hahn, Glück, Marcello, Dvorák, Svendsen en de interessante 5 Pezzi Facili van Nino Rota. Uiteraard zullen Alers en Harbers het programma toelichten. Dat belooft wat!

Het concert op zaterdag 5 oktober 2019  begint om 19.30 uur. De entree bedraagt € 12,50 en t/m 17 jaar € 7,50 inclusief consumpties. Er zijn maximaal 60 plaatsen beschikbaar. Reserveren via derozenhofklassiek@gmail.com of telefonisch via 06-20852927.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment