kunst

't HARDE -   Op zaterdag 5 oktober vindt van 10.00 uur tot 16.00 uur  de 4e editie plaats van het Cultuurevenement ‘De Kunst van ’t Harde’. Net als vorige jaren zullen gevestigde en startende kunstenaars hun werk tonen in en bij een mooie locatie, namelijk het Landgoed Zwaluwenburg. Deze expositie is gedurende 2 dagen te bewonderen. Op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur en zondag, 6 oktober van 12.00 tot 16.00 uur.

Op andere locaties in ’t Harde zoals Wijkontmoetingscentrum Jeanne d’Arc, Verzorgingshuis Mariposa, het Centrumplein en het parkeerterrein van Supervlaai ’t Harde kunt u genieten van optredens, workshops, diapresentaties, etc..  Kom kijken en laat u verrassen.

Behalve in de Zwaluwenburg exposeert een aantal kunstenaars hun werk bij  ondernemers. Op deze manier wil men de kunstenaar bij de ondernemer brengen en omgekeerd. Aan deze etalagekunst is een fotopuzzelwedstrijd verbonden.

Bij de deelnemende ondernemers kunt u een puzzelvel ophalen. Hoe u de puzzel invult,  wordt op het vel aangegeven. Sluitingsdatum van de fotopuzzelwedstrijd is 7 oktober. Een goede oplossing maakt kans op een mooie prijs.

De toegang van het evenement is gratis. Dat is alleen mogelijk omdat de totale organisatie van dit evenement in handen van vrijwilligers is. Wel wordt het zeer gewaardeerd als bezoekers een vrijwillige bijdrage doen.

Het evenement is mede mogelijk gemaakt door giften van enkele ondernemers en door een bijdrage van Cultuur & Erfgoedpact en gemeente Elburg.                                                                                

Meer informatie en de laatste updates vindt u op: https://www.facebook.com/dekunstvantharde

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment