beleef

HATTEM / HEERDE - Zin om te struinen in de natuur, een culinaire route te fietsen of op pad te gaan met de schaapskudde? Het kan in Hattem en Heerde in het weekend van 27 tot en met 29 september 2019. Dan gaat het beleefweekend van start. Het thema? Voor elk wat wil(d)s! Tijdens het beleefweekend organiseren lokale ondernemers ruim 30 unieke activiteiten waarmee bewoners en bezoekers kennismaken met de mooiste (natuur)parels en leukste activiteiten in Hattem en Heerde.

Op pad met de schaapskudde  
Ondernemers uit Hattem en Heerde stelden een gevarieerd programma samen met ruim 30 activiteiten. Denk aan een natuurboottocht, een yogasessie in de openlucht of een slootjesexcursie voor kinderen. ‘Hattem en Heerde is een prachtig stukje Veluwe. Met dit beleefweekend willen we dat niet alleen aan bezoekers, maar ook bewoners laten zien. We zijn trots op het gevarieerde aanbod, er is echt voor elk wat wils!’, zegt Stefanie Janssen, projectleider bij IVN Gelderland. Het volledige programma vind je op www.ivn.nl/beleef-hattemheerde

Feestelijke opening
Het weekend wordt op vrijdag 27 september feestelijk geopend door wethouder Schipper om 16.00 uur bij Tesseplekke. Daar zijn kinderactiviteiten en kan er een bezoekje gebracht worden aan de bijenstal. Kinderen en hun (groot)ouders zijn van harte welkom! Meld je aan via www.ivn.nl/beleef-hattemheerde.

Over het beleefweekend
Het beleefweekend is een initiatief van IVN Gelderland in samenwerking met gemeenten Hattem en Heerde, Visit Heerde, provincie Gelderland en de IVN Gastheren en Gastvrouwen van het Landschap. Samen willen zij met het beleefweekend de omgeving op de kaart zetten en het product- en activiteitenaanbod zichtbaar(der) maken bij bewoners als bezoekers.

Natuur & Recreatie
Met IVN Natuureducatie ervaren recreanten en toeristen hoe leuk, leerzaam, gezond én belangrijk natuur is. IVN traint en verbindt recreatieondernemers tot IVN Gastheer van het Landschap, zodat zij hun gasten unieke natuurbelevenissen kunnen geven. IVN Gelderland droomt dat zowel bewoners als bezoekers meer genieten van de Gelderse natuur. Waardoor ze deze meer waarderen en beschermen. IVN Gelderland draagt daar aan bij met het beleefweekend ‘Voor elk wat wil(d)s’ in Hattem en Heerde.  

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment