open dag krant

NUNSPEET -  Op zaterdag 12 oktober 2019  is er een open dag bij Hospice De Regenboog. U bent van harte uitgenodigd om tussen 10.00 en 14.00 uur een kijkje te komen nemen. Het adres is Potsgildewegje 3 in Nunspeet. Op zaterdag 12 oktober is het de Internationale dag van de palliatieve zorg. In heel Nederland zullen hospices hun deuren openen voor het publiek. Ook in Nunspeet  wil men graag belangstellenden informeren over het hospice en de palliatieve zorg in het algemeen.

Tijdens uw bezoek in het hospice kunt u zien hoe het er in een hospice aan toegaat. Om ervoor te zorgen dat u echt alles kunt zien gaat u in een carrouselvorm verschillende informatiestations langs. Zo krijgt u behalve een rondleiding ook toelichting op het werk van de verpleegkundigen, inzicht in wat men te bieden heeft aan kinderen met rouwverwerking en kunt u kennismaken met de aanvullende (complementaire) zorg (zoals een handmassage).

Tijdens de open dag zijn er verschillende lekkernijen, kaarten en andere producten te koop. Met de opbrengst daarvan wil men het hospice nog meer huiselijkheid en warmte geven. Stichting Vrienden van Hospice De Regenboog is ook aanwezig.

Lezing

Dit jaar kunt u ook een (laagdrempelige) lezing bijwonen. In deze lezing wil men het hebben over dat gesprek dat je moet gaan voeren als je net te horen hebt gekregen dat je ernstig ziek bent. Hoe zou je dat kunnen aanpakken?

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment