veluweportaal

NUNSPEET -  Vacatures bekijken, in gesprek gaan met werkgevers, advies ontvangen op het gebied van specialismes in de zorg en de mogelijkheden tot een opleiding bespreken: het kan dinsdag 8 oktober allemaal tijdens de werkmarkt Zorg in Nunspeet.De werkmarkt vindt jaarlijks plaats en is een initiatief van Veluwe Portaal i.s.m. 10 zorgorganisaties uit de regio, UWV én Leren en Werken Stedenvierkant. Doel is om vacatures te vervullen en informatie en advies te geven aan mensen die interesse hebben in het werken in de zorg.

Elk jaar vindt de werkmarkt Zorg in een andere gemeente plaats. Vorig jaar in Harderwijk, dit jaar in Nunspeet. Philadelphia Zorg opent hiervoor haar pand aan de Elspeterweg 22. Vanaf 15.00 uur tot 18.00 uur kunnen geïnteresseerden langskomen en zich laten inspireren door de aanwezige zorgorganisaties. Zij hebben ter plekke banen in de aanbieding en bespreken opleidingsmogelijkheden. De eerste 100 bezoekers ontvangen een goodiebag.

Bent u toe aan ander werk? Steekt u graag de handen uit mouwen? Bent u betrokken bij het welzijn van anderen? En wilt u een bijdrage leveren aan de kwaliteit van andermans leven? Dan is dit uw kans! Kom langs en laat u inspireren.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment