portaal

VELUWE - We kregen vroeger allemaal dezelfde vraag gesteld: wat wil je worden als je later groot bent? De één had er een direct en overtuigend antwoord op, de ander was nog aan het twijfelen. Piloot, astronaut, dokter: allerlei beroepen passeerden de revue, maar wat zijn we nou eigenlijk echt geworden?

Natuurlijk fluctueren de voorkeuren in beroepskeuze om de zoveel tijd; mede als gevolg van (technologische) ontwikkelingen en  waar op dat moment behoefte aan is. Maar wat wilde jij altijd worden? Ben je dat ook daadwerkelijk geworden of heb je een totaal andere route belopen? Ben je tevreden met het beroep dat jij nu uitoefent? Of zou jij, als inmiddels ervaren kracht, stiekem alsnog die droombaan willen bekleden….? Of ben jij als gevolg  van een reorganisatie of faillissement op straat komen te staan en wil jij de rest van jouw werkzame periode jouw geluk    beproeven in een compleet andere sector? Dat kan!

RTL4 en  SHH Productions komen vanaf januari  2020 met het nieuwe televisieprogramma ‘Wat ik altijd wilde worden’. Elke zaterdagmiddag om 5 uur. Veluwe Portaal is sponsor van dit programma. Ingeborg Lups-Dijkema, coördinator Veluwe Portaal, neemt deel aan het programma als netwerkexpert. Een programma waarin ervaren krachten (45+) op gedroomd carrière-pad gaan. Zij maken voor een dag mee hoe het is om te doen wat ze wellicht altijd wilden worden of waarvoor zij simpelweg ineens belangstelling hebben gekregen. Gekeken wordt of het voor hen een optie is om als ervaren kracht in te stromen in een andere wereld! 

Hit or miss
Of het een match is, moet uiteraard blijken. Wie weet zorgt hun deelname aan het programma er daadwerkelijk voor dat ze een carrièreswitch gaan maken of een opleiding kunnen gaan volgen. Garanties kunnen we niet geven maar een mooie ervaring wordt het zeker.

Jochem van Gelder
De presentatie wordt gedaan door de sympathieke Jochem van Gelder, bekend van ‘Willem Wever’, ‘Praatjesmakers’, ‘Bonje met de buren’ en ‘Later als ik Groot ben…’. Jochem neemt de kandidaat mee op  pad. Hij wil weten wat zij tot dusver hebben gedaan en waarom het roer om moet. Hij volgt alle verrichtingen en helpt hen, op geheel eigen wijze, waar kan. Dit gaat ongetwijfeld mooie televisie opleveren.                             

Leuk hoor, maar ik wil me ook aanmelden
Ben je ook geënthousiasmeerd en sta je te popelen om je aan te melden, dan kan dit uiteraard. Dit doe je door op de volgende link te klikken: https://www.watikaltijdwilde.nl/aanmelden.

Vergeet niet een leuke foto van jezelf mee te sturen (via het formulier)  en de redactie van het programma zo veel mogelijk informatie over jou en jouw motivatie te geven. Geschikte           kandidaten ontvangen een uitnodiging voor een screening.                             

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment