spver

OOSTENDORP - Zaterdag 7 september belooft het een waar dierenspektakel te worden bij de firma Gardenbroek aan de Zuiderzeestraatweg in Elburg (Oostendorp). De klein dieren verenigingen Sport Veredelt en Nut en Sport houden er hun jaarlijkse jonge dieren show. In het naast gelegen weiland wordt een tent opgezet waarin de dieren worden opgesteld. Aan de 14e editie verlenen ook diverse standhouders hun medewerking.

Leden van genoemde verenigingen uit Oldebroek en Wezep tonen er hun mooiste konijnen, cavia's, grote hoenders, dwerghoenders en sierduiven. De dieren worden die dag door deskundige keurmeesters beoordeeld. Gardenbroek, super voor mens en dier, stelt de te winnen prijzen beschikbaar en zorgt voor veel activiteiten rondom de winkel. Zo is er een ware kinderboerderij met 70 dieren aanwezig. Ook kunt u uw vragen over de gezondheid van uw dieren stellen aan de aanwezige dierenarts.

Belangstellenden zijn die dag van harte welkom. Meer informatie is te vinden op de site www.sport-veredelt.nl. of bij secretaris Alfred van Loo, tel. (0525) 65 22 63 of e- mail info@sportveredelt.nl

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment