Klompenpadwandeling Elsvoorderpad koeien ijssel wandelaars erica 2018

VEESSEN - Op zaterdagochtend 10 augustus organiseert Visit Heerde weer een wandeling met gids en lunch! Dit keer start de wandeling aan de oevers van de IJssel in Veessen. De gids kent alle ins en outs van de flora en fauna van de IJsselvallei. De route die gelopen wordt gaat grotendeels over het Elsvoorder klompenpad. Klompenpaden lopen over boerenerven, langs sloten, door bossen, langs de IJssel en over oude kerkpaden. Over de weg, door grasland en over onverharde wegen kom je de prachtigste plekjes tegen.

Het Elsvoorderpad doorkruist de dorpen Vorchten en Veessen. Er zal gerust worden bij de karakteristieke oude kerk in Vorchten. Een oude rivierarm van de IJssel ligt achter de kerk van Vorchten. Deze Oude IJsselloop is gemarkeerd door kunstwerken, waar ook bij stil zal worden gestaan.

De wandeling start en eindigt bij Huize Ruys Brasserie (Camping IJsselhoeve), IJsseldijk 46 in Veessen.

De kosten voor de wandeling met lunch bedragen € 15,00 per persoon en kunt u contant afrekenen voordat de wandeling begint. Geeft u zich van tevoren op voor de wandeling met lunch via coordinator@visitheerde.com, bel naar 0578 617094 of kom langs in de TIPs in Heerde (Bonenburgerlaan 6), Veessen (IJsseldijk 67) en Wapenveld (Klapperdijk 36B). Ook voor vragen kunt u daar terecht. Opgave tot de vrijdag voor de wandeling.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment