Vestingdagen 2018

ELBURG – Tijdens de derde en vierde Vestingdagen in Elburg zal de sfeer er weer goed in zitten. Op 7 augustus swingen de 4 muzikanten van de Dixielandband door de stad heen. De week daarop is het de beurt aan de 3 meiden van de Pauwergirls. De Dixielandband is een vierkoppig looporkest. Met hun prettig in het gehoor liggende muziek is het een genot om naar deze mannen te luisteren. Op de 3e Vestingdag zijn de mannen van de Dixielandband in Elburg te vinden.

De 4e Vestingdag zijn de Pauwergirls aan de beurt. Dit trio zorgt met hun retro-muziek voor menig publiek voor herkenning. Muziek met een knipoog en een vleugje theater, dat is waar deze Pauwergirls bekend om staan.

Kleedjesmarkt en braderie

De kleedjesmarkt voor kinderen is ook deze Vestingdagen weer van 9.00 tot en met 17.00 uur. De braderie staat opgesteld vanaf 10 uur tot 18.00 uur en ook de winkels zijn tot 18.00 uur geopend.

Overige activiteiten

Naast deze markten zijn er voldoende activiteiten. Zo is er beide Vestingdagen de mogelijkheid om mee te varen op een authentieke botter of met de rondvaartboot.

Ook vindt elke week het zomerconcert plaats in de Grote Kerk. Aanvang om 11.00 uur en de toegang is gratis.

 Livemuziek

Ook deze Vestingdagen worden afgesloten met een sfeervol avondprogramma, dat plaatsvindt tussen 20.00 en 23.00 uur. Op 7 augustus is iedereen van harte welkom op de Hollandse avond. Een avondje meezingen met de Hollandse toppers staat hier op het programma.

Op 14 augustus wordt de Vischmarkt omgetoverd tot een waar Caribisch paradijs. Drink cocktails onder de palbomen tijdens deze Summer Party. De DJ’s draaien de beste zomerhits tijdens deze avond.

Kijk voor meer informatie over de Vestingdagen op www.winkelvesting.nl.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment