Vestingdagen 2018 V04

ELBURG – Woensdag 31 juli is het tijd voor de tweede Vestingdag van 2019. Ook deze dag zit weer vol vrolijke en vermakelijke activiteiten en optredens. De wekelijkse kleedjesmarkt en braderie zullen in combinatie met de vrolijke accordeonist voor een gezellige dag zorgen.  De vrolijke accordeonist is de sfeermaker bij elke gelegenheid! Tijdens de tweede Vestingdag vermaakt hij met hart en ziel zijn publiek. Voor zowel jong als oud speelt hij zijn muziek. Hij is op woensdag 31 juli in de stad te vinden op de kleedjesmarkt en de braderie.

De kleedjesmarkt is voor kinderen tot en met 12 jaar en vindt plaats tussen 9.00 en 17.00 uur. De braderie staat opgesteld van 10.00 tot 18.00 uur en ook de winkels zijn tot 18.00 uur geopend.

Buiten de stad kunt u varen op een authentieke botter of een rondvaart maken met de grote rondvaartboot. Kaarten zijn aan de havenkade te verkrijgen.

 Avondprogramma

Ook ’s avonds is Elburg een gezellige plek. De wekelijkse livemuziek wordt 31 juli verzorgt door DJ Ossy en DJ Browbeat. Samen zorgen zij voor een onvergetelijke 90’s en 00’s party, waar jong en oud losgaat op de hits van de jaren 90 en 00’s. De livemuziek is op de Vischmarkt van 20.00 tot 23.00.

Kijk voor meer informatie over de Vestingdagen op www.winkelvesting.nl.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment