IMG 7067b

DOORNSPIJK - Op dinsdag 6 augustus vindt de jaarlijkse Boerenmarkt in Doornspijk plaats.  Deze Oud Veluwse boerenmarkt bevat ruim 100 kramen, stands en Heemkundige Vereniging “Nuwenspete” is  aanwezig met diverse oude ambachten. De markt is tussen 12.00 uur en 20.00 uur.

Clown ZieZo is er dit jaar weer bij om de kinderen te vermaken met o.a. mooie ballonfiguren en voorstellingen. Dijkhuizen Verhuurt is  van de partij met diverse leuke activiteiten voor de kinderen.

De opbrengst van de melkbus uit het parkeerweiland is dit jaar bestemd voor De Voedselbank Elburg en Oldebroek.

Natuurlijk zijn zoals gebruikelijk oldtimer tractoren en machines te bekijken.  En bij de dames van boerderijmuseum “De Bovenstreek” uit Oldebroek kunt u terecht voor kruudmoes .

Na het succes van voorgaande jaren wordt opnieuw de kleedjesmarkt op de Boerenmarkt  gehouden. Op de kleedjesmarkt mogen de kinderen tot 13 jaar uit Doornspijk en de Hoge Enk gratis hun spullen verkopen.  De kleedjesmarkt is niet bedoeld voor commerciële verkoop door volwassenen. Je moet je vooraf aanmelden anders heb je geen plekje. Let wel op: Vol=Vol.  De locatie van de  kleedjesmarkt is dezelfde als vorig jaar, het grasveld rondom de grote steen.

Er zijn nog kramen te huur. De kosten hiervoor zijn € 40,00. Een grondplek is per meter € 10,00.  Aanmelden voor de kleedjesmarkt of een kraam kan via: www.oranjeverenigingdoornspijk.nl of benader een bestuurslid.

Er is ruim voldoende parkeerplaats in het weiland aan de Kerkdijk. Mindervaliden kunnen hun auto daar kwijt, maar er is ook speciale parkeergelegenheid aan de Veldweg. U kunt zich melden bij de verkeersregelaar op de hoek.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment