Thomashuis t Harde

't HARDE - Bruin en Marijke Feijen openen op 20 augustus de deuren van hun Thomashuis in ’t Harde voor mensen met interesse in het runnen van een Thomashuis. Geïnteresseerden zijn welkom om de sfeer te komen proeven in deze kleinschalige woonvoorziening waar Bruin en Marijke samen wonen met 9 mensen met een verstandelijke beperking. Aanmelden voor de infomiddag kan via de website. Bruin en Marijke zijn in maart 2015 gestart met hun Thomashuis en bieden sindsdien een thuis aan 9 bewoners. Omdat zij zelf ook in het Thomashuis wonen zijn de lijnen kort en heeft de sfeer wel wat weg van het leven in een groot gezin. Zij organiseren de infomiddag om mensen uit de zorg kennis te laten maken met deze manier van zorgen voor mensen met een beperking.

Presentatie

Tijdens de informatiemiddag geeft het ondernemerspaar samen met De Drie Notenboomen – ontwikkelaar van de Thomashuisformule – een presentatie. ‘‘Wij hopen mensen met een groot zorghart in ons huis te ontvangen om het mooie verhaal te laten zien en te delen hoe het is om samen – wij en onze medewerkers – een Thomashuis te runnen’’, vertellen Bruin en Marijke enthousiast. “We laten graag zien hoe een dag in het Thomashuis eruit ziet en welke aspecten en persoonlijke eigenschappen bij het zorgondernemerschap komen kijken.”

Aanmelden

Geïnteresseerden zijn welkom op 20 augustus en worden gevraagd zich aan te melden via een online formulier. Dit formulier is ook te vinden via de website van Thomashuis ’t Harde: www.thomashuis.nl/t-harde

Bruin en Marijke zijn bereikbaar via tharde@thomashuis.nl of 0525 701197

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment