n309

't HARDE - De N309 't Harde is op 1, 2 en 3 juli aanstaande wegens werkzaamheden aan een gedeelte van de N309 tussen Elburg en ‘t Harde en de rotonde nabij Elburg waar de N308 aansluit op de N309, afgesloten.  De rotonde en het gedeelte van de N309 tussen de rotonde en de Rozenbergerweg zal worden voorzien van nieuw asfalt. Er zal in de nachten worden doorgewerkt teneinde het project snel en veilig af te ronden.

De rotonde wordt maandagnacht 1 juli, dinsdagnacht 2 juli en woensdagnacht 3 juli tussen 19:00 `s avonds en 06:00 uur `s ochtends volledig afgesloten voor verkeer. Overdag is de rotonde bereikbaar. De N309, tussen de rotonde en de Rozenbergerweg, wordt vanaf maandag 1 juli 06:30 uur tot donderdag 4 juli 06:00 uur volledig afgesloten voor verkeer.

Bereikbaarheid

Tijdens deze werkzaamheden is het werkvak volledig afgesloten voor verkeer. De fietspaden zijn wel beschikbaar. Er zal een omleidingsroute worden aangegeven.

Aanwonenden

Aanwonenden verzoeken wij de volgende regels in acht te nemen wanneer zij met de auto gebruik maken van het werkvak en/of fietspad:

  • Stapvoets rijden met de alarmlichten aan
  • Aanwijzingen van de aannemer, verkeersregelaar of Provincie opvolgen

Heeft u nog vragen?

Voor vragen over de werkzaamheden kunt u, naast de KWS app ook per e-mail en tijdens werkdagen telefonisch contact opnemen met onze omgevingsmanager:

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment