naamloos

ELBURG – Vorig jaar liepen ruim 1000 wandelaars mee met de allereerste A.Vogel wandeltocht. Een groot succes volgens de organisatie en daarom gaat de tocht op zaterdag 29 juni weer van start.

De A.Vogel Wandeltocht ‘samen door de natuur’ voert de wandelaars door de prachtige Gelderse natuur. Van landerijen tot bos, langs landhuizen en dwars door het historische vestingstadje Elburg. Met als begin- en eindpunt: de bloeiende A.Vogel tuinen.

Verschillende afstanden & extra activiteiten

Er zijn wandeltochten van 5, 10, 20, 30 en 40 kilometer uitgezet. Allemaal hebben ze als start- en eindpunt de kleurrijke A.Vogel tuinen in ‘t Harde. Na de wandeltocht worden de wandelaars onthaald met muziek en is het tijd voor de nodige ontspanning. Naast een hapje en drankje kunnen ze genieten van een stoelmassage, een rondleiding volgen en allerlei standjes bezoeken over gezondheid. En natuurlijk mag het Blotevoetenpad niet ontbreken na de wandeltocht! Dé manier om je voeten weer te laten ontspannen en af te koelen.

Wil je meedoen?

Deelname bedraagt € 5,- per persoon, voor leden van de wandelbond is dit € 4,-. Meer informatie en aanmelden via: www.avogel.nl/wandeltocht.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment