Veluwe Portaal 10 jaar

HARDERWIJK - Op donderdagmiddag 27 juni 2019 organiseert stichting Veluwe Portaal een netwerkbijeenkomst, waarbij het actuele thema ‘Employer Branding’ centraal staat. De bijeenkomst is bij AWL Techniek in Harderwijk en is speciaal voor werkgevers en (Young) HR Professionals uit de regio.

Programma

AWL Techniek als hightechbedrijf met enorme tekorten in de techniek vertelt deze middag hoe zij succesvol zijn in het werven en behouden van hun medewerkers. Mitchell Brown, Branding expert, laat de aanwezigen nadenken over de aanpak en hoe 'Generatie X versus Generatie Y' hier tegenaan kijkt. Als bonus komen er ook een aantal tips en tricks om dit toe te passen op LinkedIn!

Vacature dubbelepunt! Dit was voorheen een prima strategie om vacatures te vervullen. Er kwamen vanzelf genoeg mensen op af waaruit geselecteerd kon worden. Tegenwoordig is dat anders en wordt men door andere elementen gemotiveerd te solliciteren. Men zoekt anders en via andere kanalen. Voeg daar de krapte op de arbeidsmarkt aan toe en de behoefte en noodzaak om niet alleen “de juiste mensen” te vinden, maar om “mensen te vinden die echt bij de organisatie passen”. Dan komt vanzelf het fenomeen van ‘Employer Branding’, als de oplossing om de hoek kijken. Maar hoe doet men dat? Hoe creëert men het juiste gevoel? Hoe brengt men de juiste boodschap over? En dat alles ook nog bij de juiste mensen?

Aanmelden?

Bent u een HR professional uit de regio Noord-Veluwe, Apeldoorn, Nijkerk of Zeewolde? U kunt zich aanmelden via www.veluweportaal.nl.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment