FotoFotosRondjeKunstHattem

HATTEM -  Het Kunstgilde Hattem organiseert op zaterdag 11 en zondag 12 mei een Rondje Kunst. Alle twaalf gildeleden doen mee aan deze gezamenlijke activiteit, zodat wie alle in de route opgenomen ateliers bezoekt met een breed palet aan kunstdisciplines wordt geconfronteerd. De vijf in Hattem liggende locaties zijn op beide dagen van 13.00 tot 17.00 uur geopend en de toegang is vrij.

In het atelier aan de Nieuweweg 77 exposeren Gertiene Post (fijnschilderkunst), Willeke Klaassen (textiel- en viltkunst) en Dick Baauw (beeldende kunst). Aan de Stadslaan 8 kunnen aquarellen worden bezichtigd van Marianne Voeten en beeldhouwwerken van Alice van der Sluis. Christien Bouw (schilderkunst) en Janine Agteres (sieradenkunst) presenteren zich op het adres Keppelskamp 28. Op de locatie Hessenweg 80 zijn werken te zien van Anneke Bagerman (beeldende kunst), Inge in ’t Hout (idem beeldend kunstenares) en woordkunstenaar Hans Lambrechts. Riet Breembroek (beeldende kunst) en Monique Eshuis (art-photography) presenteren zich op deze beide middagen met eigen werk in het atelier aan de Gapersweg 7.

Het Kunstgilde Hattem heeft ook een folder ontworpen met deze en nog aanvullende informatie, die gratis kan worden meegenomen in bovengenoemde ateliers. Ook is de folder verkrijgbaar bij onder meer het Toeristisch Informatie Punt op de Markt, recreatiebedrijven in en rond Hattem en verschillende winkels.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment