thumbnail Monique Collage Fotor 3

NUNSPEET - Zaterdag 11 mei opent de Vrije Academie weer haar deuren voor iedereen van 10.00 – 14.00 uur. Op deze open dag kunt u zich laten informeren over de nieuwe opleiding Grafische Technieken en de Jongerenacademie. Voor de opleidingen Voorbereidend jaar, Schilderen, Klassieke Technieken, Kunst Ruimtelijk en de nieuwe opleiding Glas Vormgeving kunt u zich inschrijven voor een proefles.

In het mooie oude schoolgebouw aan de Stationslaan 28 wordt al 50 jaar lesgegeven door kunstenaars. Via verschillende wegen, beginnend met het voorbereidend jaar of meteen instromend in één van de verschillende richtingen, kan er ingespeeld worden op de behoefte en het niveau van de student. 6 avonden Kunstgeschiedenis en een werkzaterdag zijn onderdeel van elke richting. De opleiding kan afgesloten worden met een certificaat en is aangesloten bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om een enkel jaar lessen te volgen. Daarmee is het een unieke Academie in Nederland waar talent en bezieling optimaal tot uitdrukking kunnen komen.

Opgeven voor een gratis les kan via de website www.vrijeacademienunspeet.nl of telefoonnummer 0341 261216 en iedereen die gewoon binnen wil komen lopen om te kijken is ook van harte welkom!

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment