foto Kavoca Kwintet

ELBURG -  In de concertserie van de St. Kloosterkapel Elburg is er op vrijdagavond 5 april een concert. Hiervoor is het kwintet van Kavóca uit Kampen uitgenodigd. Dit zijn Luthine Postuma, Els Bosch, Lucie Tromp, Chris Postuma en Sjoerd Postuma. Luthine Postuma is de dirigente van dit ensemble. Chris Postuma (tenor) en Lucie Tromp (mezzo sopraan) zullen ook solistisch optreden. Het Strubbe orgel zal bespeeld worden door de organist Jurjan Lipke.

Jurjan Lipke zal het kwintet begeleiden maar ook enkele orgelwerken solo spelen.

Het Kamper Vocaal Ensemble 'Kavóca' heeft zich in de achterliggende ruim twintig jaar ontwikkeld tot een breed inzetbaar kamerkoor van rond de 35 gedreven amateurzangers uit Kampen en haar wijde regio. Dit mede dankzij een zorgvuldige opbouw in stemtraining, muzikale ontwikkeling en warme bezieling vanuit de particuliere zanglespraktijk van Luthine Postuma, dirigente van Kavóca. Jurjan Lipke is één van Kavóca’s vaste begeleiders op orgel en piano.

Het kwintet en solisten hebben een mooi, afwisselend programma samengesteld. Het belooft een prachtige muziekavond te worden in de sfeervolle kapel van het vroegere klooster, nu Museum Elburg.

Aanvang is 20.00 uur, in Museum Elburg Jufferenstraat 8 Elburg. Toegang € 12,50

www.orgelkloosterkapel.nl

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment