mee

ELBURG - Wat als een diagnose je leven treft? Dat is het thema van de GGZ & Gezin Thema-avond van het steunpunt voor familieleden van mensen met psychische kwetsbaarheid.

Psycholoog en ervaringsdeskundige
Tijdens de informatieve avond, vertelt Joke van de Werfhorst – Benschop, psycholoog bij Eleos, over diagnostiek. Ze legt uit hoe een diagnose tot stand komt en beantwoordt vragen hierover. Ook Gerda Tichelaar deelt haar ervaringen. In 2018 schreef zij het boek “Dwang & Depressie” waarin ze openhartig is over de weg na haar diagnose. Tijdens de thema-avond, deelt ze deze ervaring ook graag met de deelnemers.

Iedereen is welkom
Na de presentaties is er volop ruimte om van gedachten te wisselen met anderen die een diagnose kregen. Hoe gingen zij ermee om? Hoe accepteerden zij hun diagnose? Met begrip, tips, advies en gezelligheid, kunnen de deelnemers ook elkaar helpen. De avond vindt plaats op 28 maart, van 19:30 tot 21:30 uur in ’t Huiken aan de Lange Wijden 33 in Elburg. Na aanmelding via elburg@meeveluwe.nl is deelname gratis. Alles wat tijdens deze avond besproken wordt, wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment