PHOTO 2019 03 02 19 34 09

ELBURG - Op 22 maart as wordt er door het Elburger Biergenootschap in partycentrum de Haas in Elburg een grote bierproeverij georganiseerd ten bate van de ontwikkeling van medicijnen voor energiestofwisselingsziekten.
De proeverij is een samenwerking met de teams Energy4Finn en Saint Ventoux, die beide op 15 juni aanstaande zullen meedoen aan de Mont Ventoux Challenge van de stichting Join4energy. Tijdens de proefavond zullen 7 bijzondere bieren te proeven zijn, waaronder het mooiste en meest exclusieve trappistenbier ter wereld, gecombineerd met hapjes.


Kaarten zijn verkrijgbaar sinds 8 maart en kosten € 19,50 ze zijn te koop bij restaurant de Haas, Mitra Elburg, bestuur van het Elburger Bier Genootschap en Gert Gerritsen uit Wezep (b.gerritsen95@chello.nl). De avond begint om 20:00 uur en de zaal is open om 19:30.

Het Elburger biergenootschap heeft besloten deze bierproeverij te organiseren om geld op te halen voor dit goede doel. Want ieder kind heeft recht op energie. De gehele opbrengst komt ten goede aan de stichting Join4Energy.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment