Scherpenberg Majuba ochtendwandeling foto Arie de Knegt

EPE - De boswachter van Geldersch Landschap & Kasteelen organiseert op zaterdag 16 maart een frisse ochtendwandeling door de mooie bosgebieden Majuba en Scherpenberg. Het zijn twee bosgebieden die pas na 1920 in cultuur gebracht zijn. Voor die tijd was het nog grotendeels woest heidegebied. De sporen van de bosbouw zijn nog goed te zien, maar tegelijkertijd is het een prachtig gebied voor een mooie ochtendwandeling.

Start: 9.00 uur op de parkeerplaats van GLK op de kruising van de Koekenbergweg en de Officiersweg te Epe. Duur: ca. 3,5 uur. Deelname: 5,00 euro p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar 2,50 euro p.p. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen gratis op vertoon van een geldige donateurspas. Betaling: contant op locatie (geen pin aanwezig, graag gepast betalen). Reserveren niet nodig. Informatie: www.glk.nl/activiteiten of Fokko Andringa, tel. 06-51543444.

Routebeschrijving: komend vanaf de A50 Apeldoorn-Zwolle, neem afslag Epe. Passeer een rotonde, stoplichten en nogmaals een rotonde. Rijdt daarbij steeds rechtdoor (N309). Ca 1,5 km na deze 2e rotonde: 1e weg rechts nemen = Koekenbergweg. Volg deze ca. 1 km tot aan een kruising, waar rechtdoor gaan niet mogelijk is. De parkeerplaats is links.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment