hoorn

KAMPEN - In september 2019 start het Hoornbeeck College in Kampen met de opleiding BBL-Verzorgende IG/Maatschappelijke Zorg. Vanwege de toenemende personeelstekorten in de Gezondheidszorg wil het Hoornbeeck College een aantrekkelijk opleiding bieden voor (toekomende) studenten en zorginstellingen. BPV-coördinator de heer Wiersma merkt dat er een toenemende vraag naar BBL-studenten is. ”Studenten zullen hier zeker van profiteren. In hun eerste of tweede stage kregen studenten in het verleden vaak een aanbod voor een baan met een BBL-opleiding ernaast.” Ook voor zorginstellingen in de regio biedt deze opleiding belangrijk toekomstperspectief. Opleidingsmanager B. van den Belt: “Deze studenten kunnen we nu ook tot het eind van de opleiding bedienen, dat vinden we een neveneffect van deze verbreding.”

Voor meer informatie over deze nieuwe opleiding kunt u kijken op www.hoornbeeck.nl/opleidingen.  Ook kunt u naar de informatieavond komen, die plaatsvindt op dinsdag 19 maart 2019 om 19:30 uur.

Over het Hoornbeeck College

Het Hoornbeeck College heeft locaties in Rotterdam, Gouda, Goes, Amersfoort, Apeldoorn en Kampen. Daarnaast zijn er nog dependances in Gorinchem en Hoevelaken. Landelijk studeren er ongeveer 7.000 studenten die christelijk onderwijs volgen in de richtingen Zorg & Welzijn, Techniek, Dienstverlening en Economie.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment