klas

DOORNSPIJK - Op het podium van “De Rozenhof” staan op zaterdag 9 februari dit keer drie getalenteerde musici met een totaal verschillend instrument. De vleugel als toetsinstrument, de trompet als blaasinstrument en het laagst klinkende instru-ment bij de strijkers: de contrabas. Maar deze musici weten met hun verschillende instrumenten toch een oorstre-lend programma te presenteren waarin zowel klassieke, alsook muziek van modernere componisten te horen is. Ze spelen muziek van o.a. Giacomo Puccini, Ennio Morricone en van de Buena Vista Social Club, dat is van oorsprong een groep Cubaanse muzikanten die vernoemd is naar een club met dezelfde naam die tot in de jaren veertig bestond in de Cubaanse hoofdstad Havana.

Maurice van Dijk - Trompet/bugel
Gerwin van der Plaats - Vleugel
Jurjen de Roest - Contrabas

Dit concert vindt plaats op zaterdag 9 februari 2019 en begint om 19.30 uur.

De entree bedraagt € 12,50 en t/m 17 jaar € 7,50 inclusief consumpties. Er zijn maximaal 60 plaatsen beschikbaar. Reserveren via derozenhofklassiek@gmail.com of telefonisch via 06-20852927.

Maurice van Dijk studeerde trompet aan het Conser-vatorium in Zwolle en voltooide met succes in 2001 de tweede fase aan de Messiaen Academie.
Gerwin van der Plaats rondde zijn studie af aan het Fontys Conservatorium te Tilburg met als hoofdvak orgel en als bijvak piano.
Jurjen de Roest begon in september 2012 aan het HKU Conservatorium en een jaar later werd hij aangenomen voor de Bachelor of Music.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment