Snertwandeling foto Geldersch Landschap Kasteelen

EPE - Nog even en dan is 2019 een feit. Voor wie het jaar gezond afsluiten organiseert de boswachter van Geldersch Landschap & Kasteelen op zaterdag 22 december een stevige wandeling over de Tongerense Heide, met snert onderweg. Terwijl de agenda in december bij veel mensen vol is, verkeert de natuur voor een belangrijk deel in winterrust. Maar dat wil niet zeggen dat er niets te beleven valt. De boswachters lopen met de wandelaars mee over de Tongerense heide, misschien wel een berijpte witte heide. Het wordt een stevige wandeling over de heide, door de bossen en langs de vennetjes die het gebied rijk is. Halverwege staat er een kop snert klaar.

Als er sneeuw ligt zijn stevige, waterdichte, hoge schoenen echt noodzakelijk en wellicht zelfs een wandelstok, ook voor de ervaren wandelaars. Men dient zelf drinken voor onderweg mee te nemen. De wandeling is minder geschikt voor kinderen onder de 12 jaar.

Start: 10.00 uur op de parkeerplaats van Geldersch Landschap aan de Boerweg in Wissel, ca. 100 m voorbij Kampeerboerderij Berghoeve, Veenweg 9, 8162 RJ Epe. Duur: ca. 5 uur. Deelname: 10,00 euro p.p. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen 5,00 euro p.p. op vertoon van een geldige donateurspas. Reserveren is noodzakelijk via www.glk.nl/activiteiten. Informatie: Fokko Andringa, tel 06 - 51 543 444 of Marieke Dicou, tel. 06 - 23 738 030.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment