17122009145

OOSTENDORP - Op zaterdag 8 december a.s. wordt bij de molen De Tijd  voor de 15e keer de meest knusse kerst­markt van de Veluwe georganiseerd door de Evenementencommissie. Rondom de molen is er inmiddels wel het één en ander veranderd. Bakkerij Schuld is bezig om de molen en de omliggende gebouwen om te bouwen tot Bakkersmolen met een bakkerij. Het is nog in ontwikkeling en het wordt elke dag mooier. De veranderingen bij de molen geeft de Evenementencommissie eigenlijk alleen maar meer mogelijkheden om een leuke kerstmarkt te organiseren. Daarom wordt vanaf nu ook gekozen voor een andere naam: KerstbijdeMolen.

De verenigingen, instellingen en particulieren hebben zich inmiddels aangemeld om hieraan deel te nemen. De belangstelling is groot en daarom zullen de standhouders een groot assortiment kerst-cadeau-en decoratieartikelen tegen scherpe prijzen aanbieden.

Natuurlijk zullen de warme oliebollen bakkerij Schuld niet ontbreken en in de molen op het verwarmde terras kunt u terecht bij de Evenementencommissie voor snert, broodje beenham, koffie, chocolademelk en natuurlijk de glühwein.

De volgende optredens staan op het programma:

10.00 uur              De Veluwse Midwinterhoornblazers uit Epe

10.30 uur             De Meulezangers uit Oostendorp

11.30 uur              Orkest Excelsior

13.30 uur             Gospelkoor Vocation uit Apeldoorn

14.30 uur              Muziekkorps Leger des Heils

Dit jaar schenkt de organisatie veel aandacht aan de kinderen. Zij kunnen gebruik maken van het springkussen en vanaf 13.00 uur kunnen zij een ritje met een huifkar maken door Oostendorp.

De bezoekers kunnen een kijkje nemen in de draaiende molen De Tijd. De molenaar is aanwezig en geeft nader uitleg over het functioneren van de molen.

De markt is van 10.00 uur tot 16.30 uur en de toegang is gratis. Er is voldoende parkeergelegenheid achter het gemeentehuis in Oostendorp.

Voor meer informatie kunt u naar de facebookpagina van de Evenementencommissie Oostendorp gaan of u kijkt op de website: www.evenementen-oostendorp.nl

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment