petrea

WAPENVELD - De boswachter van Geldersch Landschap & Kastelen neemt wandelaars mee op woensdag 12 december om te speuren naar sporen op landgoed Petrea. Het is bijna winter en dat is ook te zien in de natuur. Zoogdieren gaan een moeilijkere tijd tegemoet, nu er geen groen meer groeit. De meeste dieren doen geen winterslaap. Daarom zwerven ze overdag of ‘s nachts rond op zoek naar iets eetbaars. Daarbij laten ze sporen achter, die op zandpaden goed te zien zijn. De wandeling voert mee naar plekken waar de kans het grootst is om sporen te zien van o.a. wilde zwijnen, reeën en edelherten.

Start: 14.00 uur op de parkeerplaats op de hoek van de Leemculeweg (Hattem) en de Wapenvelder Molenweg, die overgaat in het fietspad Hessenpad. Deze ligt vanaf Hattem ruim 1 km voorbij Molecatenpark de Leemkule, 8051 PW, vanaf de Kamperweg (tussen Heerde en Wezep) is de afstand ca. 1,5 km.

Duur: ca. 2 uur. Deelname: 5,00 euro p.p. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen gratis op vertoon van een geldige donateurspas. Betaling: contant op locatie (geen pin aanwezig, graag gepast betalen). Reserveren niet nodig. Informatie: www.glk.nl/activiteiten, Aleid Bosch, tel. 038 - 376 94 82 of Marieke Dicou, tel. 06 - 23 738 030.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment