NUNSPEET/OLDEBROEK -  Op zaterdag 8 november vindt de jaarlijkse Themadag Rouw & Verlies plaats. Humanitas organiseert deze dag voor inwoners van de Veluwe in zalencentrum 'de Pineta', Elspeterweg 6, Nunspeet, van 9.30 uur tot 15.00 uur.

Deze dag is bedoeld voor iedereen die zich vanuit eigen ervaring betrokken voelt bij het onderwerp rouw. De werkgroep 'Steun bij Rouw & Verlies' ondersteunt mensen die een ingrijpend verlies ervaren, bijvoorbeeld door de dood van een dierbare of na een scheiding.

Op de themadag houdt rouwbegeleidster Leoniek van der Maarel een interactieve voordracht waarin rouw van kinderen centraal staat. Hoe kunnen volwassenen hen ondersteunen bij het verwerken van het verlies van een dierbare? Er is ruime gelegenheid om met elkaar van gedachten te wisselen. Ook wordt informatie gegeven over activiteiten van de werkgroep: één op één gesprekken, wandelgroepen en lotgenotengroepen.

Als u de themadag bij wilt wonen, of meer informatie wilt, dan kunt u een folder met aanmeldingsformulier downloaden via www.humanitas.nl/afdeling/noordwest-veluwe/nieuws. U kunt deze ook aanvragen bij de projectleider Johan Bleeker, tel: 0341 - 416 991). Als u wilt weten wat vrijwilligers van de werkgroep nog meer voor u kunnen betekenen, dan kunt u contact opnemen met de coördinator Peter Sprey, tel. 06 - 1128 1500).

De werkgroep is actief in de gemeenten Nijkerk, Putten, Ermelo, Harderwijk, Nunspeet, Elburg, Oldebroek, Hattem, Heerde en Epe.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment