Vestingdagen 20110727ADG 2585 ADG Fotografie

ELBURG – Woensdag 15 augustus is de laatste Vestingdag in Elburg en dit is een speciale kinderdag. De kleedjesmarkt wordt op de laatste Vestingdag gehouden langs de beek (kant Olde Huus en Hans Schroten) en in de Bloemstraat (gedeelte vanaf het Oude Feithenhof naar de Eiermarkt) hier mogen de kinderen gaan zitten op hun kleedje. Deze kinderdag wordt afgesloten met een kinderdisco van 18.30 tot 19.30 uur op de Vischmarkt.

 

Stadskapel Concordia

Overdag zorgt de Elburgse stadskapel Concordia voor een feestje in de stad. Op diverse plekken in de stad spelen zij swingende nummers voor het publiek.

Bassie’s on tour

De laatste Vestingdag wordt traditiegetrouw afgesloten door de dj’s van Bassie’s. Zij treden vanaf 20.00 uur op vanaf de Vischmarkt.

Kleedjesmarkt

De kleedjesmarkt is alleen voor kinderen bedoeld en deze kunnen worden uitgespreid vanaf 8.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Dus er is volop plek op deze laatste Vestingdag genaamd ‘kinderdag’. Het laatste zomerconcert onder leiding van Wim en Wilbert Magré is vanaf 11.00 uur gratis te bezoeken in de Grote Kerk

Kijk voor meer informatie op www.winkelvesting.nl.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment