MG 0073

ELBURG -  Op zaterdag 4 augustus organiseert het Orgelmuseum een muzikale fietstocht in Elburg en omgeving met organist Jos van de Kooy. Jos van de Kooy was tot voor kort stadsorganist van Haarlem en is nog steeds een veelgevraagd concertorganist.

Op zaterdagochtend 10.00 uur is het Orgelmuseum vertrekpunt voor de fietstocht. Daarna gaat het met de hele groep richting Doornspijk, waar de orgels van de Hervormde kerk en Christelijk Gereformeerde kerk door Jos van der Kooy bespeeld zullen worden.

Op landgoed huis Schouwenburg in ’t Harde zal een concert op de vleugel verzorgd worden, en de tocht eindigt waar hij begon, in het Orgelmuseum. Hier zal Van der Kooy het Boon/Leeflangorgel bespelen als afsluiting. De totale lengte van de tocht is ongeveer 20 kilometer.

Wilt u meefietsen? Deelnemers wordt verzocht zich op zaterdag 4 augustus om 10.00 uur te verzamelen bij het Orgelmuseum. De kosten per persoon zijn 15 euro, een gezinskaart kost 35 euro. Bij de kosten inbegrepen zijn koffie, thee, melk tijdens de lunchpauze. U wordt wel verzocht zelf een lunchpakketje mee te nemen.

Het is verplicht u van tevoren aan te melden in verband met een maximum aantal deelnemers: info@nationaalorgelmuseum.nl

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment