The Veldman Brothers 2016 Photo Ben Vulkers

ELBURG  - The Veldman Brothers zijn zaterdag 30 juni de slotact van de KWF SamenLoop voor Hoop Elburg. In het Burgemeester Bode sportpark in Elburg is de bluesband vanaf 14.30 uur een uur lang te beluisteren. The Veldman Brothers treden gratis op voor het goede doel.

Op zaterdag 30 juni kun je Eefje de Geus in actie zien. De finalist van The Voice Kids komt zingen en meelopen tijdens de KinderLoop. Tussen 10.30 en 11.00 uur geeft zij een optreden. Wil jij met haar meelopen? Geef je dan snel op via kinderloopelburg@gmail.com. Deelname kost 3 euro, bestemd voor een gezelschapsrobot voor kinderen met kanker.

Tijdens het wandelevenement zijn er drie ceremonies; de openings-, kaarsen- en sluitingsceremonie. Speciaal voor de kaarsenceremonie heeft stadsdichter Ewoud Gosker een gedicht geschreven, dat is ingesproken door Jan van Veen (radiopresentator en DJ). Angelique Vlieger schreef het SamenLooplied. Zij zingt het lied tijdens alle ceremonies. 

Iedereen is van harte welkom een kijkje te komen nemen tijdens het wandelweekend. De organisatie heeft over de gehele 24 uur een aantrekkelijk amusementsprogramma samengesteld, waarbij voor iedereen iets te beleven valt. Kijk voor meer informatie op www.samenloopvoorhoop.nl/elburg

Op vrijdag 29 juni verricht om 15.45 uur de burgemeester van Elburg, Jan Nathan Rozendaal, de officiële opening. De 24-uurswandelestafette is bedoeld om geld in te zamelen voor kankeronderzoek.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment