Wal halla

ELBURG -  Struin, kijk, doe, proef en geniet tijdens de eerste editie vanhet  Wal-halla festival op zaterdag 30 juni van 11:00 -21:00 op de vestingwal tussen de Goorpoort en de Vischpoort in Elburg. De toegang is gratis, iedereen van jong tot oud is welkom om te genieten in de prachtige natuur met uitzicht op de stadsgracht.

Uitgebreid programma aanbod
Met het uitgebreide programma aanbod hoeven bezoekers zich niet te vervelen. Er zijn verschillende workshops voor kinderen en volwassenen. Zo kan er bij Martine Design een workshop handlettering gevolgd worden en Cigarbox Henri verzorgt een uitgebreide workshop Bouw je eigen cigar box gitaar inclusief het leren bespelen hiervan. Ook voor kinderen is er volop te beleven en te doen. Er zijn diverse workshops waaronder het knutselen van robots van ‘afvalmateriaal’, een bonbonworkshop, een kunstwerk maken met graffiti of bijvoorbeeld slijm maken in het slijmlaboratorium.


Programma podia

Op de verschillende podia vinden diverse voorstellingen, optredens en demonstraties plaats voor jong en oud. Voor de allerjongsten is er een voorstelling van Kikker, theatergroep Vostok brengt de voorstelling Keukentafelblues, Jongerentheaterschool Cultuurkust brengt ‘de rode Nikies’, TOF toneel brengt het stuk ‘Redt Amra het bijenvolk?’ Daarnaast zijn er dansdemonstraties hiphop en modern jazz door Dansschool Bruinewoud en verzorgt Laura’s Musical een heel aantal liedjes en dansjes uit de musicalwereld. Daarnaast zal ook de band van muziekschool de Spelerij een optreden verzorgen en verzorgt de bekende DJ Browbeat het slotakkoord.


Markt

Op de markt zijn diverse lekkernijen van het Proeflokaal en Stadscafé de Tapperij te vinden maar ook brocante, sieraden, kleding en lp’s.


Relaxen op de muziek van Mobiel Vinyl

Met op de achtergrond de relaxte muziek van Mobiel Vinyl is het heerlijk toeven in het gras onder het genot van een verfrissend drankje of één van de heerlijke gerechten van de verschillende foodtrucks waaronder verse friet van VetCulinair, een heerlijke wrap van Carbecue, een broodje pulled porc van het Vleeshuys of een heerlijk ijsje van Casa Piccola met cappuccino van de Smaakvolvo of een suikerspin van de Sugarbabes.


Op de website www.wal-halla.nl staat een blokkenschema met de precieze tijden van het programma. Opgave voor de workshop gitaarbox maken wordt aangeraden.


STRUIN, KIJK, DOE, PROEF en GENIET tijdens het Wal-halla festival op zaterdag 30 juni van 11:00 -21:00 op de vestingwal tussen de Goorpoort en de Vischpoort in Elburg. De toegang is gratis.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment