DSC 0224 2

HATTEM - Op donderdag  10 mei is het Boer’n gezellig bij IJsboerderij IJscowd in Hattem. Bezoekers kunnen van 10.00 tot 16.00 uur genieten van een gezonde Boer’n Bike Brunch, een gezellige markt van lokale ondernemers bezoeken of deelnemen aan een van de vele activiteiten. Met de Boer’n Bike Brunch biedt IJscowd bezoekers voor maar € 4,- een gezonde brunch op Hemelvaartdag. De brunch is samengesteld met nieuwe streekproducten uit onze winkel. U kunt denken aan zuivel, kaas, sappen, jam, ei of pannenkoek. Brunchen mag in de stal tussen de koeien of op een ander plekje bij de boerderij.

Activiteiten voor het hele gezin

De hele dag is er een gezellig markt met daarbij  demonstraties van bestuurbare vliegtuigen en quadcopters, Paramotors en van een luchtballon voor 20 personen . Voor de kinderen zijn er springkussens en kan er gespeeld worden op  de boerderij. Natuurlijk kun je ook genieten van ijs op het overdekte terras met muziek.

Programma en deelnemers:                                                                                                                                  

Op de vernieuwde website www.ijscowd.nl staat het volledige programma en de lijst van deelnemende ondernemers. IJsboerderij IJscowd is aan de Hilsdijk 100 in Hattem te vinden. De toegang is gratis!

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment