63

DOORNSPIJK - Wim en Wilbert Magré uit Elburg, ook wel bekend als Magré & Magré, organiseren dit jaar voor de tweede keer een concours voor mensen met een muzikaal talent. Alle amateurmusici die wel of geen lessen volgen of gevolgd hebben mogen mee doen. Musici die afgestudeerd zijn aan het conservatorium kunnen zich niet inschrijven.

Leeftijd en instrument

De maximum leeftijd is tot en met vijfendertig jaar. Alle instrumenten mogen meedoen. Ook mensen die zingen zijn welkom. 

Waar en wanneer

Het concours vindt plaats in de Gereformeerde Kerk te Doornspijk op zaterdag 29 september 2018. Er is een piano en orgel beschikbaar om op te spelen of voor jouw begeleider. De tijden zijn nog niet bekend omdat we het aantal deelnemers nog niet weten. De organisatie vraagt je deze hele dag sowieso vrij te houden. Voor het concours krijg je via de mail de tijden en extra informatie door.'

Prijzen winnaars

De winnaar van het concours moet uiteraard beloond worden met een prijs. Ook bleek bij het concours vorig jaar dat het niet alleen om winnen hoeft te gaan. Alleen al door mee te doen kun je ervaring opdoen om voor publiek te spelen en maak je leuke contacten met andere amateur muzikanten. De eerste prijs bestaat uit een geldbedrag van € 100,- en uit een solo optreden 's avonds bij het concert van Gemengd Koor Groot Veluwe en Magré & Magré in dezelfde kerk te Doornspijk. De tweede prijs bestaat uit een geldbedrag van € 25,- en uit een solo optreden 's avonds bij het concert van Gemengd Koor Groot Veluwe en Magré & Magré in dezelfde kerk te Doornspijk.

Aantal stukken

Alle deelnemers moeten twee stukken voorbereiden van maximaal 5 minuten per stuk. Één stuk voor de voorronde en één ander stuk voor als je doorgaat naar de finaleronde. 

Inschrijven

Mail de volgende gegevens naar info@wilbertmagre.nl en men bevestigt je deelname: Voor- en achternaam, adres, postcode, woonplaats, leeftijd, e-mailadres, welk instrument/vocaal. Tevens ontvang je een maand voor het concours digitaal een factuur van € 25,- voor je deelname. Deze factuur moet voor het concours voldaan zijn.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment