wilde ochtendwandeling edelhert foto Eline de JongEPE - De boswachter van Geldersch Landschap & Kasteelen organiseert op woensdag 22 november een wilde ochtendwandeling door Majuba en Scherpenberg. Dit zijn twee glooiende bosgebieden op de Veluwe, in het buitengebied van Epe. Het is onderdeel van de vrije wildbaan en de kans op het hebben van een spannende ontmoeting met grofwild is dan ook groot. Maar waar houden de dieren zich schuil? Dat weet de boswachter. Hij weet waar hij dierensporen en wild kan vinden en neemt u graag mee door bos, langs plassen en open velden. Pas op: hier en daar kan het drassig zijn, dus denkt u daarom aan stevig schoeisel.

Start: 9.30 uur op de parkeerplaats GLK op de kruising van de Koekenbergweg en de Officiersweg te Epe. Deelname: € 5,00 p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar € 2,50 p.p. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen gratis op vertoon van een geldige donateurspas. Betaling: contant op locatie (geen pin aanwezig, graag gepast betalen). Reserveren niet nodig. Informatie: www.glk.nl/evenementen of Fokko Andringa, tel. 06 - 51 543 444.

Routebeschrijving: komend vanaf de A50 Apeldoorn –Zwolle, neem afslag Epe. U passeert een rotonde, stoplichten en nogmaals een rotonde. Rijdt daarbij steeds rechtdoor (N309). Ca 1,5 km na deze 2e rotonde: 1e weg rechts nemen = Koekenbergweg. Volg deze ca 1 km tot u aan een kruising komt waar u niet verder rechtdoor kunt aan. De parkeerplaats is links.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment