EPE - Een Stock-tentoonstelling met de titel "Verlokkend Glas" laat tot en met 25 oktober kunstobjecten zien van 23 glaskunstenaars. Galerie De Aventurijn uit Epe brengt nu een tentoonstelling met een verscheidenheid aan techniek en vooral persoonlijke interpretatie. Hoe bijzonder en uniek zijn kunstenaars.

De grote diversiteit van glasbewerkingstechnieken, zoals blazen, fusing, (kiln) casting, melting, graal-techniek, carving, polijsten, overvangen, pâte-de-verre, enz. wordt door deze professionele kunstenaars steeds weer anders geïnterpreteerd en uitgevoerd. De expositie laat duidelijk de eigen handschriften van hen allen zien. In hun lange loopbaan hebben zij gedurfd de materie glas naar hun hand te zetten en hebben zij persoonlijk herkenbare kunst gemaakt met een eigen stijl. Een groot compliment aan allen voor hun grote inventiviteit.

Laat u verleiden, niet alleen door de bijzondere kunstwerken maar ook in prijsstelling wacht u een verrassing. De kunstenaars bieden u een scala aan glaskunst; maar zij hebben ook oog voor de maatschappij. Van enkele door hen aangegeven kunstwerken wordt een bepaald percentage geschonken aan een Goed Doel.

Publiek help mee onze goede doelen te bereiken!

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment