diamantlogo

REGIO -  Op 30 november is het zover: voor de tweede keer reikt De Diamant van Midden Nederland de Veluwse Innovatie Prijs uit! De prijs is voor de ‘Very Innovative Person’ (VIP) of onderneming die op kop loopt met duurzame technologische innovaties. Bent u of kent u een ondernemer die dit jaar kans wil maken op deze prijs? Kandidaten kunnen zich nog tot en met 14 oktober aanmelden.

De prijs is vorig jaar in het leven geroepen om te laten zien hoe veel innovatieve bedrijven er in de regio Noord Veluwe gevestigd zijn. “Met de VIP laten we zien welke prachtige innovaties onze regio rijk is”, vertelt Joost Fraanje, voorzitter van De Diamant van Midden Nederland. “Innovaties worden niet alleen door start-ups gedaan. Bestaande (familie)bedrijven die al generaties lang actief zijn beseffen soms niet hoe innovatief ze bezig zijn. Met de VIP halen wij deze initiatieven uit de onzichtbaarheid en stimuleren we doorontwikkeling.”

Uitreiking

De Veluwse Innovatieprijs wordt op donderdagavond 30 november uitgereikt in de Veluvine in Nunspeet. Tijdens deze feestelijke avond wordt u meegenomen langs de prachtige, vernieuwende en realistische ideeën die onze regio rijk is. Ook zal Ynzo van Zanten, Choco evangelist en head of People en Culture bij Tony Chocolonely, ons meenemen in het verhaal hoe Tony Chocolonely sociale innovatie inzet om de droom van een slaaf-vrije chocolade industrie te realiseren.

Studenten en innovatie

Naast de ondernemersprijs wordt ook de ‘Willie Wortel Award’ uitgereikt. Deze prijs is voor leerlingen of studenten van Veluwse onderwijsinstellingen die de beste duurzame, innovatieve oplossing hebben voor een (maatschappelijk) probleem. Tijdens de uitreiking op 30 november strijden de studenten in een pitch-wedstrijd om de award en het bijbehorende geldbedrag van €250,-. 

Wij zien u graag op het feest van vernieuwing op 30 november! Kijk voor meer informatie en voor aanmelden op www.dediamantvanmiddennederland.nl. De avond start om 19:30 (inloop) en vanaf 21:30 proosten we samen op de regio tijdens de afsluitende netwerkborrel. 

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment