harry

REGIO - Wat tien jaar geleden begon met een paar brieven en gidsen is nu uitgegroeid tot een professioneel bedrijf met 100 medewerkers, een wagenpark met bestelwagens, scooters en fietsen, en een omzet van ruim 3.5 miljoen poststukken per jaar.

Unitmanager Harry Hoorn stond aan de wieg van Inclusief Gresbo Post en is apetrots op ‘zijn’ Post. Harry noemt zichzelf weleens gekscherend Harry “Posthoorn”.

Het tekent zijn passie voor de zaak. “Bij de Post kunnen we mensen met een beperking heel ver laten komen. We zorgen voor goede begeleiding, zodat ze stap voor stap het vak leren. Het is een hecht team van mensen die stuk voor stuk gemotiveerd en servicegericht zijn. Vanuit de staf zorgen wij voor korte lijnen naar de klant, waarbij ontzorgen voorop staat”.

Inclusief Gresbo Post heeft in de regio eigen postvestigingen en ruim 300 klanten. Onder hen zijn afvalverzamelaar Van Werven, Zorggroep Noordwest-Veluwe, Veluwse gemeenten en het Sint Jansdal Ziekenhuis. Voor velen van hen speelt het maatschappelijk element een belangrijke rol, maar ook de voordelige prijs is mooi meegenomen.

Gresbo Post is een full service bedrijf en doet veel meer dan alleen de postbezorging, zoals een dagelijkse haal- en brengservice van de post, koeriersdiensten en digitalisering. “We spelen ook steeds in op de wensen van de klant. Zo hebben we gezorgd voor gezamenlijke brievenbussen op diverse bedrijventerreinen, zodat de prijs nog verder omlaag kon. En nu zijn we bezig met de oproepen voor de jaarlijkse griepvaccinaties voor diverse gezondheidscentra. Het aanleveren van adressenbestanden is dan voldoende, wij regelen de rest”.

De voordelen van Inclusief Gresbo Post:

Persoonlijke service en kwaliteit op het gebied van post, mailings, digitalisering en pakketbezorging;24-uurs bezorging door heel Nederland;Een dagelijkse haal- en brengservice bij bedrijven;Gezamenlijke (en daarmee voordelige) postbussen op bedrijfsterreinen;Digitalisering van documenten in samenwerking met DocCare;en nog veel meer…

Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met Harry Hoorn, tel. 06 21 26 57 52.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment