REGIO - Bedrijfskring Lelystad organiseert samen met zeven regionale bedrijfskringen, VNO-NCW Midden en De Maatschappij op vrijdagmiddag 3 oktober vanaf 14.30 uur een inspirerende bijeenkomst met de titel "Runway 2 Opportunities" over de toekomstige economische betekenis van Lelystad Airport.

Aanleiding voor de organisatie van dit evenement is het voorgenomen besluit om Lelystad Airport te ontwikkelen tot twin airport van Amsterdam Airport Schiphol. Dit kan een belangrijke economische impuls betekenen voor de regio in een straal van circa 70 km rondom deze luchthaven.

Op het business event "Runway 2 Opportunities" krijgen ondernemers de gelegenheid om kennis te maken met de reeds gevestigde bedrijven. Daarnaast zullen diverse CEO's van succesvolle bedrijven over hun bedrijf vertellen en in een gesprek met de zaal hun inspirerende visie geven op de economische kansen en mogelijkheden die de ontwikkeling van Lelystad Airport kan bieden. Voorzitter van de Bedrijfskring Lelystad, Andries Greiner, treedt op als dagvoorzitter.
Verder zijn er demonstraties en presentaties van innovaties op verschillende gebieden.

Op het evenement kunnen regionale ondernemers een presentatietafel afnemen om hun onderneming extra te profileren en nieuwe zakelijke initiatieven en samenwerkingen aan te gaan. Meer informatie hierover is verkrijgbaar bij Jack Schoone, bestuurslid Bedrijfskring Lelystad via: info@bedrijfskring.nl of 06 – 13 51 21 81.

De bijeenkomst is voor alle ondernemers toegankelijk, maar aanmelding is verplicht.
Kosten € 25 per persoon, voor leden van de organiserende organisaties € 10.
Aanmelden bij: info@bedrijfskring.nl.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment