isala 2

ZWOLLE -  De geboorte van een baby is een bijzondere periode in het leven. Tegelijkertijd komt er ook van alles bij kijken; de zwangerschap, de bevalling en de tijd daarna. Op zaterdag 30 september van 11.00 tot 16.00 uur organiseert Isala Vrouw-kindcentrum weer een gezellige kraammarkt voor zwangeren en jonge gezinnen. Zodat u en uw partner weten wat u te wachten staat. Op de kraammarkt kunt u terecht voor informatie over zwangerschap, bevallen bij Isala, maar ook over thuiszorg, kinderopvang en borstvoeding. Of maak kennis met de afdeling Verloskunde en de Kinderafdeling. Medewerkers van deze afdelingen staan u graag te woord. En heeft u al gehoord van het Medicatie Adviespunt voor Zwangeren, Thuismonitoring of het Verpleegkundig spreekuur? En natuurlijk kunt u ook rechtstreeks vragen stellen aan bijvoorbeeld een lactatie- of verloskundige.

Stands

De 1e en 2e verdieping van de Centrale hal in Zwolle staan vol met stands met allerlei interessante en leuke producten voor zwangeren, jonge ouders en baby’s. Van voedingskussens en draagdoeken tot leuke hippe babyspullen en kinderkleding: u vindt het allemaal op de kraammarkt. Ook aan broertjes en zusjes is gedacht. Zij kunnen zich laten schminken of kleuren en tekenen. Ook HappySnappy is aanwezig; maak samen met uw partner, vriend(in) of familielid een grappige foto als herinnering aan de kraammarkt van Isala, een goed begin.

Goodiebag

Alle bezoekers ontvangen een leuke goodiebag. De toegang is gratis en aanmelden is niet nodig. U bent van harte welkom!

Contactpersoon

​Heeft u vragen over de kraammarkt, dan kunt u terecht bij Maaike Sesink, via telefoonnummer (038) 424 80 86. Of kijk op www.isala.nl/verloskunde of www.isala.nl/vrouwkindcentrum.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment